View More: http://lottemanou.pass.us/ibora

Richard Branson: De Sleutel tot Succes is Intentie

Richard Branson: De Sleutel tot Succes is Intentie

Je wordt niet succesvol als je niet precies weet wat je intentie is van de dag, elke dag weer. De oprichter van Virgin en multimiljonair deelt vijf tips.

De sleutel tot succes, volgens Richard Branson, is niet alleen productiviteit en motivatie – maar intentie.

“Een dag zonder intentie is een verloren dag,” schrijft de Virgin Group CEO in een van zijn ontzettend populaire blogs. “Zonder intentie is er geen productiviteit, en dus geen succes.”

Of het nou gewoon een hardlooprondje in de ochtend is, of een onderneming starten, Branson schrijft dat intentie de drijvende kracht is. En dat mag je ook gerust aannemen van de mega-succesvolle ondernemer – als iemand iets weet over succes dan is hij het wel.

Voor alle startende ondernemers; het is belangrijk dat je de 24 uur van de dag spendeert aan de juiste dingen. Branson heeft een aantal tips over hoe je het beste kunt beginnen:

  1. Begin elke dag opnieuw

Als je “vast blijft zitten in de uitdagingen van de dag ervoor of je te veel focust op het verleden kan het ontzettend moeilijk zijn om stappen vooruit te zetten en toekomstige doelen realiseren,” schrijft hij. Voor Branson betekent dit dat je naar buiten moet gaan en actief bezig moet zijn – maar jij kunt dit natuurlijk helemaal zelf invullen. Meditatie, lezen, een puzzel maken – er zijn meer dan genoeg manieren om je hersenen en geest klaar te maken voor een nieuwe dag.

  1. Schrijf je intenties op.

Door je ideeën en gedachten op te schrijven is het “gemakkelijker om je intenties om te zetten in actiestappen en meetbare doelen,” zegt Branson.

  1. Deel je tijd goed in.

Voor alle drukke ondernemers is tijd ontzettend waardevol. Branson gebruikt bijvoorbeeld de extra tijd wanneer hij aan het reizen is – hij interviewde zelfs Virgin Group CEO Josh Bayliss op de achterbank van een auto tijdens een file. Dus als je in een vliegtuig zit, wacht voor een afspraak of stilstaat in het verkeer – gebruik die tijd.

  1. Denk vooruit.

“De essentie van je intentie zetten is al nadenken over de toekomst,” schrijft Branson. “We kunnen het verleden niet veranderen, dus het heeft geen zin om erover te blijven malen. De sleutel tot productief zijn is vooruit denken.”

Blijf in beweging. Bedenk steeds weer nieuwe ideeën, vind nieuwe contacten en ontdek nieuwe hulpmiddelen.

  1. Heb plezier.

“Het gezegde klopt, ‘time flies when you’re having fun’,” schrijft Branson. “Maar laat je niet afleiden door teveel plezier. Wacht. Is het überhaupt wel mogelijk om teveel plezier te hebben?”

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

become unstoppable!