New You- Ibora Zafira

Begin 2019 direct goed!

Lieve Manifestor,

Brand New 365 dagen!

Heerlijk zo’n heel jaar dat open voor je ligt.

Wist jij dat:

2019 het potentieel en de belofte heeft 1 van de beste jaren ooit te worden?
In deze wetenschap is het belangrijk om de beste nieuwste versie van jezelf
officieel te verwelkomen. Jij stapt een geweldig nieuw jaar in als je je hiervoor openstelt.

Daarom heb ik een aantal TIPS voor jou en een een prachtige transformerende meditatie voor je opgenomen.

ENJOY ❤️

Maak ruimte

Het universum opereert volgens de wet van aantrekking. Het is belangrijk om bewust ruimte in je leven te creëren voor transformatie. Hierdoor geef je het Universum de gelegenheid die ruimte op te vullen. Dit is de essentie van manifesteren. Een van de snelste manieren om ruimte te maken is via een proces dat “decluttering” wordt genoemd. Dit betekent letterlijk het oude opruimen en plaats maken voor het nieuwe.

Wees aardig voor jezelf

Wow, mensen kunnen zo gemeen zijn voor zichzelf (vooral vrouwen)! Maar wat als ik je zou vertellen dat als je slechte gedachten over jezelf hebt, de cellen in je lichaam daadwerkelijk veranderen? Er verschuift iets in je systeem. Het maakt je energie in de war. Er zijn verschillende experimenten geweest over hoe de energie van onze gedachten (maar vooral onze emoties) ons beïnvloedt op cellulair niveau.

Vergelijk jezelf niet

Vergelijking is echt een dief van vreugde. Wanneer je jezelf met iemand anders vergelijkt, creëer je energie van weerstand. Onthoud: Jij bent de enige en de beste versie van JOU JOUW die ooit zal bestaan. Je bent een limited edition, one-of-a-kind, een prachtig mooi meesterwerk. Iedereen is op zijn of haar eigen reis. De truc is om te onthouden dat we allemaal denken, ademen, slapen, eten, en poepen:-). Het belangrijkste onderscheid is hoe je je eigen emoties begeleidt en dat je je aan je eigen kracht herinnert om zo je eigen realiteit te creëren.

Maak een Masterplan voor jezelf

De meeste ondernemers beginnen met een plan en dat is goed!

Al snel worden we overrompeld door dagelijkse werkzaamheden en allerlei details die veel van onze aandacht vragen. Het opstellen en volgen van een nieuw plan heeft vaak geen prioriteit. Terwijl dit juist van groot belang is voor jou en jouw onderneming.

Met een masterplan voor het nieuwe jaar zet je de leidraad neer naar je doelen. Dit alleen al zal je ‘on track’ houden en ervoor zorgen dat je verder komt. Ik heb beide geprobeerd en ik kan je alvast vertellen dat mijn bedrijf als een speer ging groeien toen ik aan de hand van een masterplan aan de slag ging.

Meer weten? -> www.iborazant.com/designyourmasterplan

De NEW YOU Meditatie

Mediteer! Om dit jaar goed te starten heb ik een HAPPY NEW YOU meditatie voor je opgenomen. Neem 12 minuten de tijd om tot jezelf te komen. Als je er klaar voor bent wil ik de Nieuwste beste versie van jouw zelf wakker maken…

De meditatie vind je hier :

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

become unstoppable!