Ibora Zant- Set Your Goals

Jouw businessdoelen voor 2018 in 4 makkelijke stappen!

Zo tegen het eind van een jaar neem ik altijd even de tijd om de balans op te maken, zo ook vorige week. Met uitzicht op zee begon ik mijn 2017 op papier te zetten. Hieronder een paar fragmentjes…

Waar heb ik mezelf in gesaboteerd? Hmmm…
Ik kan nog wel eens de overtuiging hebben dat ik alles zelf moet doen. Ik denk dat ik als enige weet wat het beste is voor mijn business en dit is natuurlijk niet altijd het geval. Hierdoor wil ik alles zelf doen met gevolg dat ik teveel hooi op mijn vork neem. Soms lijk ik wel een orkaan in een te krap jasje…

Hoe kan ik mijn eigen business nog winstgevender maken? Hoe bereik ik nog meer mensen terwijl ik wel mijn vrijheid behoud? Om op te schalen zal ik mijn team uit moeten breiden. Toch meer uitbesteden in 2018!

Oja, bij mij moet alles goed, beter, best en dus perfect. Dit lukt niet altijd, ik ben ook maar een mens… Iets meer ruimte mag ik mezelf wel geven. Kwetsbaar zijn is ook een kracht 😉

Wow, licht ongemakkelijk voel ik me wel bij het delen van deze persoonlijke stukjes. Toch doe ik het, omdat ik geloof dat ik jullie hiermee kan helpen om een eigen profiel te maken. Want als er één ding is dat ik heb geleerd:

Visie voor de toekomst komt niet naar je toe als een droom, het moet gecreëerd worden vanuit die droom…

Waar wil jij volgend jaar zijn? Hoeveel wil je groeien? Wat zijn je financiële doelen?
Je moet het voor jezelf uitschrijven, ieder jaar weer!

Hier zijn 4 tips bij het maken van je bedrijfsdoelen:

  • Maak een lijst met alles wat je goed vond gaan in je bedrijf in 2017
  • Maak een lijst met alles wat je niet goed vond gaan in je bedrijf in 2017
  • Maak een lijst met werkzaamheden die je niet leuk vindt om te doen. Kijk wat je hiervan kan uitbesteden/delegeren/weg kan laten. (inhuren van assistent, kleine taken uitbesteden, NEE zeggen 😉 )
  • Maak een top 5 van jouw business doelen voor 2018!

Deze 4 stappen hebben er o.a. voor gezorgd dat mijn visie voor 2018 helder is.  Neem even een kijkje en klik op deze link. Laat je inspireren door mijn workshop “Design Your Masterplan”, https://iborazant.com/designyourmasterplan/ het gaat jou helpen, gegarandeerd.

Wéét dat ik er voor jou ben en wéét dat het mijn doel is jou naar het hoogst haalbare niveau te brengen!

You GO!
Liefs Ibora

Jouw allergrootste supporter

 

PS: ‘Design Your Masterplan’ is een transformerende 2-daagse workshop waar passievolle ondernemers samenkomen die 2018 willen starten met een mega-boost!

 

Dit is de uitgesproken kans om:
-Jouw Soul Masterplan voor 2018 te schrijven
-De 4 pilaren van Soul Succes te integreren in jouw bedrijf
-Je Money Mindset te ontwikkelen en zelfsabotage op te lossen
-De mensen te bereiken die jou het hardst nodig hebben
-Te leven en werken vanuit jouw Purpose
-Stapsgewijs je Business Mindset te ontwikkelen naar Winsthttps://iborazant.com/designyourmasterplan/

Ik GUN het je zo, ik hoop jij jezelf ook!  

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

become unstoppable!