View More: http://lottemanou.pass.us/ibora

Als je iets wilt, vraag het

Als je iets wilt, vraag het

“Vraag en gij zult ontvangen.” Probeer het eens.

Stop met aarzelen. Stop met twijfelen of je het nu wel of niet moet zeggen. Jij verdient te krijgen wat je wilt, dus laat je horen!

Slechts weinig mensen kunnen gedachten lezen. We kunnen niet van anderen verwachten dat ze het gewoon “weten.” Wanneer je stopt je wensen, behoeften en verlangens uit te spreken verlies je het recht om teleurgesteld te zijn wanneer je niet krijgt wat je eigenlijk wilt.  

Vraag je manager, het universum, je lover, de verkoper, de barista achter de Starbucks counter. Vragen om wat je wilt maakt je dag echt net een stukje gemakkelijker. En die van anderen ook.

 

Het recept om te krijgen wat je wilt: wees bondig + wees oprecht + wees gepassioneerd. De uitkomst? Een positief ontvangst. De mensen in je leven willen je echt graag helpen. Zij willen je geven wat je het liefste wilt.

Dit is hoe je begint:

  1. Wees ‘to the point’. Het laat zien dat je respect hebt.

Wees kort maar krachtig: een korte e-mail van een paragraaf of minder. Het perfecte telefoontje klinkt ongeveer zo: “Hi, mijn naam is Ibora en ik volg en bewonder jou en je werk al meer dan een jaar. Ik zou graag je mening weten over een idee dat ik heb. Heb je misschien 15 tot 20 minuten de tijd om te luisteren en mij feedback te geven of het realistisch en haalbaar is?” Bam! Kort en bondig

  1. Wees oprecht.

Ken je sterke kanten. En je zwakke kanten. Vertel geen halve waarheden. Begin met de volle waarheid – met minder dan dat zet je een verkeerde toon. Dit betekent ook dat je moet weten wat je wilt. Weet je precies wat je nodig hebt? Denk daar over na voordat je iemand aanspreekt. Wees oprecht en formuleer je vraag heel specifiek.

  1. Wees gepassioneerd. Passie werkt als een magneet.

Geef geen volledige geschiedenis van je project. Je hoeft alleen maar te zeggen: “Ik doe dit omdat ik het moet doen. Ik heb geen andere keuze. Het is mijn Purpose.”

Is dat niet gewoon adembenemend, levensveranderend gemakkelijk? Wanneer je moedig genoeg bent om (respectvol, eerlijk, duidelijk) te vragen wat je wilt zal je verbaasd staan over hoeveel het leven je zal geven. En daar is geen gedachten lezen voor nodig!

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

become unstoppable!