Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Stap 1# Jouw Gegevens

Fields marked with * are mandatory

Extra informatie

Stap 2# Betaalgegevens

All fields are mandatory

Product Subtotaal
Masterclass  × 1 41.32
Subtotaal 41.32
21% BTW 8.68
Totaal 50.00
  • Het lijkt erop dat er geen betaalmethoden beschikbaar zijn voor je staat. Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt of op zoek bent naar alternatieve mogelijkheden.

KLANT MAGNEET MASTERCLASS

Ontdek hoe jij die KlantMagneet wordt om goedbetalende klanten aan te trekken en je business een boost te geven.

LET OP
-JE BETAALD 50,- EURO RESERVERINGS KOSTEN
-DEZE ONTVANG JE BIJ AANWEZIGHEID OP DE DAG ZELF TERUG


Ik ga mijn waarde met je delen. Gelijk inschrijven dan maar?!

Algemene gegevens:

Sigrid Hof: “Ibora geeft je waardevolle inzichten, brengt je door haar enthousiasme en passie op een hoger energielevel waardoor bij mij alles weer is gaan stromen. Ik zat al zo’n poos er tegen aan om uit te breken maar wist niet hoe en wat dan? Ibora gaf me dat laatste zetje en het vertrouwen om met al m’n power mijzelf te laten zien en horen aan de wereld. Ik ben haar dankbaar hiervoor. 🙏❤️"

Jaldhara Groeneveld: "Ik ben al vanaf 1995 ondernemer en juist daarom blijft het goed om af en toe door 'de wasstraat' te gaan.

Deze challenge zat vol met opdrachten. Opdrachten om het persoonlijke en het zakelijke in lijn te brengen. Zowel de bekende als de onbekende opdrachten zorgden ervoor dat ik samen met mijn partner weer konden finetunen én nieuwe besluiten hebben kunnen nemen. Kunnen nemen omdat door Ibora ons ineens heel duidelijk werd welke kant we op moesten.