768

8 Fouten Die Jouw Innerlijke Kracht Tegenhouden

Je kunt jezelf kracht geven en een fantastisch leven voor jezelf creëren. Jij bent in staat om een pad in je leven in te slaan dat naar een blij, succesvol en zelfverzekerd (werk)leven leidt. Je moet alleen de stap zetten en dat kan je alleen als je weet wat je tegenhoudt.

1. Je Loopt Weg Van Je Innerlijke Waarheid

Het is belangrijk om te weten dat je als ondernemer soms wegloopt van jouw innerlijke waarheid. Gedachten als “Wie ben ik om dat te doen?” en “Wat denken anderen van mij?” of “Ik zal nooit goed genoeg zijn” houden je tegen om alles te bereiken wat je kan bereiken. Probeer die negatieve gedachten zo vaak mogelijk en zo snel mogelijk aan de kant te schuiven en geloof in hoe geweldig je bent.

2. Je Vergeet Van Jezelf Te Houden

De beste manier om van jezelf te gaan houden is om eindelijk eens te accepteren dat je gewoon een geweldig persoon bent. Wees niet zo hard voor jezelf en geef jezelf wat meer liefde. Verander deze slechte gewoonte vandaag nog. Neem elke dag eens een moment om na te denken over waar je trots op bent, wat je leuk vindt aan jezelf of waar je gewoon goed in bent. Zelfliefde is belangrijk!

3. Je Denkt (En Gelooft) Dat Je Niet Genoeg Bent

Het tegenovergestelde is juist waar! Jij bent meer dan genoeg! Je bent meer dan genoeg om te doen, te zijn, te creëren en om alles te krijgen wat je wenst. Je moet alleen meer in jezelf leren geloven. 

4. Je Voelt Je Overweldigd, Gefrustreerd en Gestrest

Als je je constant overweldigd voelt is het bijna onmogelijk je te concentreren. Je komt niet meer verder, alles is onduidelijk en je hebt geen idee hoe je je doelen moet en kunt behalen. Je kan dit probleem pas aanpakken wanneer je begrijpt dat de gedachten uit angst voortkomen. Je moet niet alleen leren om in jezelf te geloven, maar ook op jezelf vertrouwen om alles op je pad aan te kunnen. Ken jezelf en vraag om hulp als dit nodig is.5. Je Bent Aan Het Wachten Op Het Perfecte Moment

Wachten op de perfecte timing zorgt ervoor dat je vast komt te zitten in een vicieuze cirkel. Je kunt altijd blijven wachten op het perfecte moment, maar heeft dat nut? Natuurlijk niet! Stap in het leven en wees niet bang te falen. Zelfs met imperfecte acties kom je vooruit en zijn die doelen ineens een heel stuk sneller te behalen! Leef het leven dat je verdient!

6. Je Neemt Genoegen Met Minder

Als je genoegen neemt met minder dan je verdient doe je jezelf ontzettend tekort. Je wordt niet uitgedaagd en hebt veel minder energie, aandacht en focus. Het is dus hoog tijd om te stoppen met genoegen nemen met minder dan wat je verdient in je leven, je relaties, carrière en je gezondheid. Kijk verder en laat je leiden door je dromen en passies!

7. Je Wijst Jezelf Af

Denk eens terug aan de laatste keer dat jij een complimentje kreeg. Hoe reageerde je? Met dankjewel en een glimlach of wees je het af met een zin als “Oh, het is niets,” “Hij was in de uitverkoop,” of “Dat valt wel mee?” Jij bent elk complimentje  dat je krijgt waard. Accepteer deze en je zult gelijk een boost krijgen in hoe goed je je voelt over jezelf.

8. Je Neemt Geen Beslissingen

Ja, ik weet het. Beslissingen nemen kan soms best lastig zijn. Toch moeten ze gemaakt worden, want net als bij puntje 5 zorgt het niet nemen van beslissingen er voor dat je stil komt te staan. Neem die beslissing waar je al zo lang over na denkt nu dus gewoon. Wie weet verrast de uitkomst je wel!

 

Tijdens mijn leven heb ik geleerd altijd op mijzelf te vertrouwen. Ik weet wat ik kan, wat ik waard ben, ik weet wanneer ik iets waardevols en geweldig aan de wereld hebt te bieden en ik heb mijn Unieke Kracht compleet omarmt.

Ik zeg niet dat dit makkelijk was. Angst is net zo eng voor mij als ieder ander; maar ik vind de kracht om deze angst te overwinnen door diep in mijzelf te kijken en het naast mijn echte visie op het leven te leggen. 

Ben jij er klaar voor om in contact te komen met je innerlijke zelf? Ben jij er klaar voor om de alles durvende ondernemer te zijn die je echt bent?

 

Misschien heb je nog een klein duwtje in de rug nodig. Misschien zeg je “Ibora, ik wil mijn super leven leiden en het lijkt door jou zo simpel. Kan het echt zo simpel zijn?” Ja! Het is een proces dat niet gecompliceerd is en lekker recht voor zijn raap; Genoeg moed en kracht hebben om oude angsten te laten gaan en eindelijk actie te nemen.

Als je aanmoediging nodig hebt ben ik hier. Jaren geleden maakte ik de stap om in mijn kracht te leven en ik heb nooit terug gekeken. Ik heb honderden ondernemers geholpen hetzelfde te doen. Door te leven in mijn Unieke Kracht leef ik mijn droomleven. Ik ben er goed in en ik kan het JOU leren!  

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

become unstoppable!