3 Geheime Mindset Shifts

3 Geheime Mindset Shifts die je Helpen je de Online Onderneming van je Dromen te realiseren

Je online aanwezigheid is de ruggengraat van je onderneming op het wereldwijde web, en het is belangrijk dat het onweerstaanbaar is, voor zowel jou als je ideale klanten. Het moet een echte weerspiegeling zijn van wie je bent, een ijzersterk platform zijn waarop je je boodschap kunt verspreiden, en de plek waar jij diegenen helpt die in jouw Purpose vallen.

Het kan best lastig zijn om uit te vinden hoe je het allemaal moet opzetten, of welke bestanddelen je precies nodig hebt voor je Online Onderneming. Beginnen met enkele mindset shifts kan je helpen in die mentale en emotionele denkwijze te komen die jou helpt, in plaats van tegenwerkt, dit uit te zoeken.  

Mindset Geheim #1: Hoe wil je dat het VOELT?

Wanneer je nadenkt over jouw online aanwezigheid is het identificeren hoe je wilt dat het aanvoelt een goede plek om te starten. Maak je nog geen zorgen om de details, focus je op hoe het moet aanvoelen.  Wanneer je naar je online aanwezigheid kijkt, hoe wil JIJ dat het voelt? Hoe wil jij je voelen wanneer je mensen naar jouw website stuurt of wanneer je je business vermarkt met social media of e-mail marketing?

En hoe wil je dat je potentiële klanten zich voelen wanneer zij jou online vinden? Wanneer je werkt vanuit het gevoel is het veel gemakkelijker om iets te creëren dat dat gevoel aanwakkert.  

Mindset Geheim #2: Wie wil jij zijn over 2 of 5 jaar?

Je online aanwezigheid moet een weerspiegeling zijn van wie jij wordt, niet wie je nu bent of was in het verleden! Je wilt dat je online image een grotere, gedurfdere versie is van jouzelf. Wanneer je een online aanwezigheid hebt dat weerspiegelt wie je echt bent, en wie je op het punt staat te worden, dwingt het je een op niveau hoger te werken zodat je in dat plaatje past. Je kunt niet klein blijven inzetten wanneer de online image van je business vele malen groter is!   

Neem voor jezelf een paar minuten de tijd om na te denken over wie je wilt zijn over een paar jaar, en bouw je online aanwezigheid vanuit dat perspectief.  

Mindset Geheim #3: Als je het WEL wist…

Het is best gemakkelijk om helemaal vast te zitten (vol frustratie) met het gevoel dat je niet weet wat je moet doen of hoe je het moet doen. Maar blijf daar niet zitten! Wanneer het even aanvoelt alsof je niet weet wat je moet doen, of waar je moet beginnen, stop dan met wat je aan het doen bent en vraag jezelf af: ALS IK HET WEL WIST, wat zou dan het antwoord zijn? En kijk dan gewoon eens wat er in je opkomt!

Je blijven frustreren over bepaalde dingen houdt je ontwikkeling tegen, maar misschien dat het ‘wat als’ spelletje je wel allerlei antwoorden geeft waar je mee vooruit kunt. Je ‘mind’  is ontzettend krachtig en zal alles op alles zetten om het antwoord te geven op die vraag!  

Deze simpele mindset shifts kunnen je snel helpen om uit de frustratie te komen en van jou een bewuste creator te maken. Zo kun je weer stappen vooruit zetten en de Online Onderneming van je dromen realiseren!

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

become unstoppable!